Afvallen

Een goed figuur krijgen en houden. Dat wil toch iedereen? De programma’s en apparatuur die we bij Vitale Di Vita gebruiken zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt afvallen en een goed figuur krijgt en houdt. Een goed en bij u passend figuur laat u plezierig en zelfverzekerd door het leven gaan. Onze werkwijze gaat verder dan alleen het afvallen, maar is er ook op gericht om uw gezondheid sterk te verbeteren.

Hoe zit dat nou precies met afvallen?

Voor veel mensen die willen afvallen is het een ware veldslag. Wanneer je met veel moeite een paar kilo’s bent kwijtgeraakt, zit het er binnen de kortste keren weer aan ofwel het bekende jojo-effect. Je lichaam behoudt het liefst een constant gewicht. Op het moment dat je gewicht gaat verliezen zal je lichaam daarop gaan reageren. Je lichaam merkt dat je vetweefsel verliest, maar kan hierop niet reageren. Anders gesteld, je lichaam is niet in staat om zijn gewicht te behouden, en daarom val je gemakkelijk af.

Met afvallen is je lichaam  je te slim af.

Plaatselijk afvallen

Plaatselijk afvallen

Heb je een bepaald streefgewicht bereikt en ga je weer normaal eten, dan zul je geleidelijk weer terugkomen op je oude gewicht. Dus begin je na een tijdje weer aan een nieuwe poging om af te vallen. En met je vorige succes nog in je achterhoofd ga je er weer met veel enthousiasme tegen aan. Maar dit keer blijkt het een stuk lastiger te zijn. Doordat je lichaam gewend is geraakt om zuinig met zijn energie om te gaan zal het reageren door de stofwisseling te verlagen waardoor het te veel aan voedsel weer wordt opgeslagen in vet. Na mate je meer pogingen onderneemt zal het steeds moeilijker worden om je doelstelling te behalen.

Wees met afvallen je lichaam te slim af.

Waarschijnlijk wist u allang dat deze vorm van afvallen niet het gewenste resultaat oplevert. Het jojo-effect werkt uiteindelijk zeer demotiverend, maar er is geen reden om te treuren. U zult alleen anders met uw lichaam en voeding moeten omgaan. Wij kijken specifiek naar uw levensstijl en passen daar ons progamma op af. We laten u graag profiteren van onze kennis en methodes zodat u op het gewicht komt dat bij u past en op de plaatsen waar u wilt afvallen en dat zonder hongergevoel en toch lekker eten. Bij Vitale Di Vita hebben we een eigen unieke methode ontwikkeld waarbij we u helpen om uw ideale gewicht te bereiken maar veel belangrijker nog, dit ook blijvend te behouden. Onze methode is niet gericht op diëten of maaltijdvervangers en eiwitshakes, maar om u de juiste tools mee te geven om voor altijd op uw ideale gewicht te blijven. De reden van overgewicht kan per persoon sterk verschillen dus werken wij individueel met een plan van aanpak gebaseerd op uw eigen specifieke situatie.

Wilt u gezond afvallen met blijvend resultaat?

Bij gezond afvallen is het zaak dat uw lichaam in balans is. Zonder dat u het weet eet u dagelijks bepaalde producten in verkeerde combinaties en op de verkeerde tijdstippen. In veel gevallen is het zelfs zo dat u meer eetmomenten per dag moet inplannen. Ook de manier van bereiden van uw voedsel is van belang. Als daarnaast de kwaliteit van uw voeding ook nog te wensen overlaat dan wordt het pas echt problematisch. Naarmate u ouder wordt wil het afvallen steeds minder goed lukken, dus is het zaak om uw metabolisme en energieniveau op een hoger niveau te krijgen. Voeding, stress en levensstijl spelen hierbij een grote rol. Graag helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes.

MENU