Het Vitale Di Vita voedingsprogramma

Het Vitale Di Vita voedingsprogramma is gebaseerd op het terugbrengen van balans in uw lichaam door middel van een uitgebalanceerd natuurlijk voedingspatroon. Ons progamma is dan ook geen dieet maar een manier waarbij we u leren hoe u doormiddel van een aantal aanpassingen in uw voedingspatroon en levensstijl gemakkelijk uw ideale gewicht kunt bereiken maar nog belangrijker dit ook kunt behouden.

Wat is het verschil tussen het Vitale Di Vita voedingsprogramma en een dieet?

Onder de pagina afvallen kunt u lezen waarom diëten niet werken. U heeft mogelijk al van alles geprobeerd maar zonder resultaat. De mens is in de afgelopen 100.000 nauwelijks veranderd, in basis functioneert alles nog net als toen. Ons leefstijl en voedingspatroon is echter wel drastisch veranderd. Ons lichaam krijgt nu voedingsstoffen  toegediend die niet door ons lichaam worden herkent. Deze verandering in levensstijl hebben bij veel mensen geleid tot chronische gezondheidsklachten zoals: (ernstig) overgewicht, diabetes, hart en vaatziekten, gewrichtsaandoeningen, botontkalking, buik, darm en huidklachten. Met het Vitale Di Vita voedingsprogramma gaan we u leren om  weer op een natuurlijke, gezonde en verantwoorde wijze te gaan eten, zodat uw lichaam weer in balans komt. Binnen het programma zal er ook aandacht zijn voor een stuk theoretische kennis maar ook uit heel veel praktisch zaken die u helpen waar u bij het boodschappen op moet letten om verantwoorde keuzes te maken. Wat veel mensen vergeten is dat er ook andere aspecten zijn die een zeer belangrijke rol spelen bij gewichtsproblemen. Stress en te weinig beweging zijn ook aspecten die binnen het progamma aan bod komen. Stress met name is een belangrijke veroorzaker van hormonale disbalans en overgewicht.

Hoe werkt het Vitale Di Vita voedingsprogramma?

Na een uitgebreid eerste kennismakingsgesprek wordt allereerst met u samen een reëel streefgewicht bepaald. Tevens wordt uw huidige voedingspatroon en levensstijl onder de loep genomen. Daarnaast wordt er indien noodzakelijk aan de hand van een gezondheidscheck gekeken of uw spijsvertering en stofwisseling goed functioneert zodat er geen belemmeringen zijn om uw doel te behalen. Tijdens het progamma krijgt u inzicht in het hoe en waarom uw lichaam reageert op bepaalde voeding en voedingscombinaties.  Het Vitale Di Vita voedingsprogramma is erop gebaseerd om u te ondersteunen bij het vasthouden van uw ideale gewicht, maar ook om u bewust te maken van een gezonde en verantwoorde levensstijl. Om uw doel te bereiken wordt het voedingsprogramma aangevuld met een hoogwaardige en uitgebalanceerde  eigen lijn van orthomoleculaire voedingssupplementen.

Begeleiding

Omdat u het progamma onder zeer deskundige en persoonlijke begeleiding volgt zult u sneller uw doel behalen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden worden er begeleidingssessies ingepland om de voortgang te bewaken. Ook na het bereiken van het gewenste gewicht is het aan te raden om nog enige tijd deze sessies te blijven volgen. Deze sessies zijn persoonlijk en individueel op uw situatie afgestemd.

Resultaten

Mensen die het Vitale Di Vita voedingsprogramma zijn gaan volgen en ook hierna volgens deze principes blijven leven bereikten de volgende resultaten:

 • Het stabiel kunnen houden van hun gewicht

 • Toename van hun energieniveau

 • Een betere stoelgang

 • Beter kunnen slapen

 • Het beter kunnen concentreren

 • Beter omgaan met stress en geestelijke belastingen

 • Een mooiere huidstructuur

 • Een verbetering van de algemene fitheid

 • Stabielere bloedsuikerwaarden

 • Een lager cholesterol gehalte

 • Betere bloeddrukwaardes

 • Het opbouwen van kennis over gezonde voeding en levensstijl.

 • Het opbouwen van kennis over de werking van het lichaam t.a.v. gewichtsbeheersing en gezondheid

 

MENU