AANBIEDING: geldig tot 1-06-2018. Nu 25 % korting op behandelingen Stabiele Cavitatie voor plaatselijk vet verwijderen* inclusief: Acoustic Wave Therapy, Lymfedrainage en voedingsprogramma.
 

Natuurlijke Liposuctie

Natuurlijke liposuctie is een gemakkelijke manier voor het definitief verwijderen van vet. U hoeft niets te doen, u voelt niets en u blijft littekenvrij. Het vet verdwijnt voor altijd, uw figuur wordt beter en u voelt zich mooier. Natuurlijke liposuctie garandeert u een definitieve verwijdering van hardnekkige vetcellen precies op die plaatsen waar u dat wil zonder operatie of narcose.

Deze speciale techniek werkt met druk- en geluidsgolven en geeft een schitterend, glad en definitief resultaat zonder littekens. Natuurlijke liposuctie werkt via een bijzondere en revolutionaire techniek: Stabiele Cavitatie.

Wat zijn nu de nadelen van traditionele liposuctie?

Traditionele liposuctie kan leiden tot ernstige en zelfs levensbedreigende complicaties. Een aantal van deze complicaties zijn: interne bijwerkingen zoals mogelijke schade aan de hersenen, overmatig bloeden, overmatig vochtverlies dat kan leiden tot shock, perforatie van de vitale organen, permanente schade aan de zenuwen, en ernstige interacties tussen geneesmiddelen, zoals allergische reacties op medicijnen. Degenen die een geschiedenis hebben met een chronische medische aandoening wordt geadviseerd om geen traditionele liposuctie te ondergaan. Dit geldt ook voor degenen met hart, vaat en nierziekten en zelfs hernia. Traditionele liposuctie houdt ook vaak een lang proces van genezing en herstel in waarin de patiënt een infectie kan krijgen. De afvoer van overtollig vocht uit het lichaam mag niet verder gaan als gepland en kan leiden tot nog meer problemen. De gevaren van traditionele liposuctie nemen nog meer toe als de hoeveelheid vet wat verwijderd wordt toeneemt. Grotere gebieden die behandeld worden vormen meer risico. Andere bijwerkingen van traditionele liposuctie kunnen worden geclassificeerd als minder ernstig, maar zijn niet minder vervelend. Er kunnen zwellingen en blauwe plekken rond de gebieden van de behandeling ontstaan, soms in combinatie met tijdelijke gevoelloosheid en algemeen onbehagen. Sommige patiënten klagen over pijn. Immers, de traditionele liposuctie is nog steeds een operatie waarbij canules of metalen buizen worden ingebracht in het lichaam. De grotere gebieden van de behandeling kunnen verkleuren. Een behoorlijk aantal patiënten eindigde met deuken en bulten in de behandelde gebieden. Anderen bleven zitten met verslapping van de huid. Bij Vitale Di Vita werken we met een speciale techniek die werkt met druk en geluidsgolven, dit geeft een schitterend, glad en definitief resultaat zonder littekens. Natuurlijke liposuctie werkt via een bijzondere en revolutionaire techniek: Stabiele Cavitatie. Deze techniek wordt vaak gecombineerd met de Acoustic Wave Therapie  of Tripolar Radiofrequentie waardoor ook de huid die overblijft ook weer strakker wordt. Bel of mail direct en maak een afspraak voor een persoonlijk consult.

MENU