AANBIEDING: geldig tot 1-06-2018. Nu 25 % korting op behandelingen Stabiele Cavitatie voor plaatselijk vet verwijderen* inclusief: Acoustic Wave Therapy, Lymfedrainage en voedingsprogramma.

Plaatselijk afvallen

Plaatselijk afvallen was nog nooit zo eenvoudig. Bij Vitale Di Vita zorgen we met een persoonlijk op u afgestemd verbeterplan voor een snelle, gemakkelijke en definitieve manier van afvallen en vetverwijdering voor uw probleemzones, een betere huid en een strakker figuur. En u leert bij Vitale Di Vita hoe u definitief op het juiste gewicht blijft! Neem voor altijd afscheid van het jojo-effect.

Plaatselijk afvallen. Dat willen we allemaal. Maar dit is niet altijd even eenvoudig. Want lichaamsvet is eigenzinnig en reageert bijna nooit zoals we dat zouden willen. Vet verdwijnt als u aan het diëten bent of een bewegingsprogramma volgt, maar altijd op plaatsen waar u dat liever niet heeft. En daarmee wordt plaatselijk afvallen iets wat vaak niet lukt.  Bekijk hier foto’s van de resultataten.

Kun je plaatselijk afvallen?

Plaatselijk afvallenPlaatselijk afvallen, mislukt bijna altijd, ondanks alle reclame beloftes. Het is zeldzaam dat vet het eerst verdwijnt waar u dat wil. Je kunt onderhuids vet vergelijken met de lagen van een ui. In plaats van plaatselijk afvallen of gewichtsverlies wordt het vet laag voor laag afgepeld over het gehele lichaam en dus niet op één bepaalde plaats. Verder varieert de plaats waar vet het eerst verdwijnt van persoon tot persoon. Wetenschappers zijn het erover eens dat de plaats waar het eerste vet is ontstaan, meestal ook de plaats is waar het lichaamsvet het laatst verdwijnt. Als de eerste vetaanwas heeft plaatsgevonden op uw buik (lang geleden) dan is het dus zeer waarschijnlijk dat dit ook de laatste plaats is waar het vet verdwijnt wanneer u extra gaat bewegen en/of minder eet. En dit is ook de reden waarom mannen soms klagen dat hun gezicht dunner wordt terwijl tegelijkertijd ‘het zwembandje’ maar niet kleiner wil worden. Maar ook de reden dat vrouwen hun borsten kleiner zien worden, terwijl die te dikke dijen nog geen millimeter krimpen! Dit laatste effect wordt trouwens verstrekt wanneer u last heeft van cellulitis. Dus blijft er maar een ding over liposuctie met alle gevaren van dien. Niet dus!!! Bij Vitale Di Vita werken we met de nieuwste techniek op het gebied van plaatselijk afvallen en met blijvend resultaat: Stabiele Cavitatie. Dit is een techniek die feitelijk zorgt voor een soort natuurlijke liposuctie. Dus kijk met plezier in de spiegel, ga zelfverzekerd door het leven, maak gebruik van ons combinatieprogramma: gezond en definitief plaatselijk afvallen met Stabiele Cavitatie en zorg dat u het figuur krijgt dat bij u past met een mooie en gezonde huid. Ook voor vrouwen die na de zwangerschap weer snel hun oude figuur terug willen zijn onze methodes zeer geschikt. Bekijk hier foto’s van de resultataten

Bij Vitale Di Vita gebruiken we de volgende programma’s en technieken om u te helpen plaatselijk af te vallen en dit resultaat ook vast te houden:

Zorg dat u het figuur krijgt dat het beste bij u past. Vitale Di Vita ondersteunt u bij het mooi worden en mooi blijven. Gun uzelf een zichtbaar betere huid en een meetbaar mindere omvang van uw buik, billen, benen, dijen of bovenarmen.

MENU