Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Hoe werkt een Derma-Peeling?

Bij een Derma-Peeling gebruiken we een combinatie van verschillende fruitzuren en vloeistofoplossingen die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder beter in staat zijn zich te ontwikkelen. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte peelings tot de zware peelings, afhankelijk van de zwaarte zullen er meer of minder behandelingen nodig zijn.

Wat is een Derma-Peeling?

Een derma-Peeling is een complex van natuurlijke fruitzuren die een chemische reactie aangaan met uw huid. Daarom wordt er ook wel gesproken van een chemische peeling. De chemische peelings van Dermaquest zijn echte huidverbeteraars waarmee mooie resultaten behaald worden. Zo zijn er peelings voor pure huidverbetering maar ook voor mensen met bepaalde huidproblemen.

Welke Derma-Peeling is het beste voor mij?

Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering, tegen acne of door acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de Peelings in kuurverband te gebruiken en te ondersteunen door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze huidspecialisten voor een optimaal resultaat.aanbieding derma-peeling

Derma-Peeling: Pumkin Resurfacer(anti-aging, acne, pigment)

Deze behandeling levert hoge concentraties werkstoffen die tot de kern van het probleem doordringen en deze onder controle brengen. Deze behandeling verbetert de hydratatie, verfijnt lijntjes en rimpels, vermindert en voorkomt acne, verbetert de teint en vermindert pigmentatie en stimuleert collageen aanmaak. Deze behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

Derma-Peeling: Peptide Resurfacer(anti-aging)

Deze huidverzachtende en verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, verdikt de huid, verfijnt lijntjes en rimpels, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verbetert de teint en vermindert pigmentatie, verbetert de vochtregulatie van de huid. Deze behandeling is met name geschikt voor mensen met een dunne en gevoelige huid.

Derma-Peeling: Glycolic Acid Resurfacer(anti-aging, acne, pigmenatie)

Deze met stamcellen verrijkte behandeling is met name geschikt voor het verbeteren van de vochtbalans, het verbeteren van acne en onderdrukken van ontstekingen, het stimuleren van de dermale huidlaag en opperhuid functie, het egaliseren van de teint en vermindering pigmentatie en het stimuleren van de collageen productie en het verminderen van het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Derma-Peeling: Salicylzuur Resurfacer 20%(Acne)

Deze peeling is speciaal ontwikkeld voor Acne en lost de buitenste laag van het Str.Corneum op en geeft een gladder en zachter oppervlak aan de huid. Tevens reduceert hij talgklier verstoppingen en voorkomt ontstekingen.

Derma-Peeling: Skinbrite Peel

Deze geavanceerde peeling bevat een unieke combinatie van tyrosinase onderdrukkers en exfolierende fruitzuren om zo effectief hyperpigmentatie te verminderen. Deze Peeling is ook geschikt voor donkere huidtypen.

Derma-Peeling: TCA

Deze derma-peeling is ontwikkeld om de algehele textuur en huidspanning te verbeteren; ook goed te gebruiken voor zonbeschadiging en comedogenische acne, geschikt voor alle huidtypes (behalve de gevoelige huiden)

Derma-peeling: Modified Jessner

Deze derma-peeling is ontwikkeld voor cystische acne, reduceert talgklier verstoppingen, behandelt de acne conditie en voorkomt ontstekingen.

Doet een Derma-Peeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de peel. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat er door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt wordt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Derma-Peeling?

De duur van de hersteltijd wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de peel. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw huidspecialist nauwkeurig opvolgt.

DermaQuest ontvangt “Leeping Bunny Logo”

MENU