Gezondheidscheck

Bij de gezondheidscheck krijgt u via onze analyseapparatuur inzicht in vele aspecten die zich in uw lichaam afspelen. Zo kunnen wij via deze check u onder andere inzicht verschaffen over de oorzaken van overgewicht, huidproblemen, algemene vage klachten e.t.c. Door de gezondheidscheck is het dus mogelijk om daadwerkelijk de oorzaak van een probleem of klacht aan te pakken of deze preventief voor te zijn.

Wat houd de gezondheidscheck in?

De gezondheidscheck is analyseapparatuur gebaseerd op de bicom methode die al sinds jaren als zeer betrouwbare meetmethode  wordt ingezet en inmiddels wereldwijd wordt toegepast. Via de gezondheidscheck worden via een meetpunt de energiefrequenties van uw organen en weefsels gemeten. In de testapparatuur zijn duizenden frequenties digitaal opgeslagen met de juiste gezonde waarden en kunnen zo direct met uw waarden worden vergeleken. Hierdoor krijgen we in een vrij kort tijdsbestek volledig inzicht in het functioneren van uw lichaam. Mochten er afwijkende waarden worden gemeten dan gaan we ook doortesten wat hier de oorzaak van is. Zo kunnen we dus heel concreet een mogelijk behandelprogramma opstellen. De test is volkomen pijnloos en duurt samen met het intakegesprek +/- 1,5 tot 2 uur. Daarnaast vragen wij u een vragenlijst in te vullen waarbij we een inzicht krijgen in uw eetgewoonten en levensstijl.

Wat kunnen we via de gezondheidscheck meten?

De volgende zaken kunnen met de gezondheidscheck worden gemeten:

 • Energie- waardes
 • Functioneren van de organen
 • Allergieën
 • hormoonbalans
 • Voedselintoleranties
 • Schimmels
 • Parasieten
 • Bacteriën
 • Zware metalen
 • Stresswaarden/psychische belastingen
 • Vitamine/mineralen gebrek

Waarom zou ik een gezondheidscheck doen?

De feiten

Overgewicht en de daaruit voortkomende gezondheidsklachten is een steeds groter maatschappelijk probleem. Volgens het CBS hebben 6,5 miljoen mensen in Nederland te kampen met matig tot ernstig overgewicht. Dit komt neer op 41% van de Nederlandse bevolking en dit percentage stijgt nog steeds. Door ons hectische leven is er steeds minder aandacht voor een gezonde levensstijl wat resulteert in steeds slechtere eet en leefgewoontes. De gevolgen hiervan laten zich raden: overgewicht en (ernstige) gezondheidsproblemen. Meer obesitas, meer stress en een sterke stijging van chronische ziektes. Aan het eind van het eerste decennium van de 21e eeuw is de Nederlander er niet gezonder op geworden. De oorzaak is veelal een tekort aan voedingsstoffen, te veel gifstoffen en vervuilde darmen.  Dit zorgt voor een grotere kans op chronische ziektes als diabetes, kanker of hartklachten. Deze gezondheidscheck is een zeer preventieve check die u een breed scala van inzichten verschaft over uw gezondheid. Bijna ieder persoon die de gezondheidscheck heeft gedaan is hierna in staat actief en doelbewust met zijn gezondheid aan de slag te gaan.

 

GEZONDHEID IS KENNIS!              PREVENTIE IS NOODZAAK!         METEN + WETEN= VEBETEREN! 

 

De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun risicoprofiel. Bewustwording is dan ook de eerste stap naar een gezonde leefstijl. Met de gezondheidscheck  krijgt u een goed beeld over uw algemene gezondheid en vitaliteit  welke u  met onze aanbevelingen sterk kunt verbeteren. Het wordt steeds belangrijker om aan preventie te doen, want als de problemen zich eenmaal  voordoen dan ben je verder van huis. Als je nu al kunt waarnemen wat voor processen zich in je lichaam voltrekken, die een schadelijke uitwerking hebben ben je er op tijd bij. Daar kun je op een eenvoudige, niet kostbare manier, maar wel duurzaam verder mee.

Wacht niet langer je lichaam de aandacht te geven die het verdient en nodig heeft! Het resultaat van de gezondheidscheck heeft altijd een positieve uitwerking.

Na de gezondheidscheck.

Na de gezondheidscheck krijgt u direct een volledig verslag van de meetresultaten. Mochten er bepaalde afwijkende waardes worden gemeten dan gaan wij deze analyseren om zodoende tot de oorzaak van het probleem te komen. Hierna zullen we samen met u kijken of we een effectief behandelplan kunnen opstellen. Bij Vitale Di Vita gaan we altijd uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam en zullen we een oplossing zoeken in mogelijke aanpassingen in levensstijl, gezicht of lichaamsbehandelingen, voedingsadviezen en aanvulling met orthomoleculaire voedingssupplementen.

MENU