Orthomoleculaire voedingssupplementen

Via diverse wetenschappelijk onderbouwde studies is inmiddels aangetoond dat onze voedingmiddelen bij lange na niet meer voldoen om voldoende vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen te leveren. Om ons lichaam toch te voorzien van alle essentiële stoffen kan het nuttig zijn om naast gezonde voeding aanvulling te zoeken in orthomoleculaire voedingssupplementen.

Wat zijn orthomoleculaire voedingssupplementen?

voedingssupplementenOrthomoleculaire voedingssupplementen bestaan uit stoffen die van nature in ons lichaam of voeding voorkomen. Ze bestaan uit hoge concentraties van een of meerdere natuurlijke stoffen en zijn meestal verkrijgbaar in pil of capsulevorm. Orthomoleculaire voedingssupplementen moet men niet verwarren met medicatie die meestal een chemische samenstelling heeft en tot doelstelling heeft om een bepaalde kwaal of probleem op te lossen. Orthomoleculaire voedingssupplementen hebben juist tot doel om uw dagelijkse voeding aan te vullen en er zodoende voor te zorgen dat er geen kwalen of gezondheidsproblemen ontstaan. Je zou kunnen zeggen dat zij daardoor een preventieve werking hebben. Bij vitale Di Vita werken we o.a. met onze eigen zeer hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementenlijn en die van Functionalab. Deze zijn speciaal samengesteld met uitgebalanceerde doseringen en zonder toevoegingen en vervuiling, waardoor ze optimaal door ons lichaam kunnen worden opgenomen.

Waarom orthomoleculaire voedingssupplementen?

voedingssupplementen 2Door uw voeding aan te vullen met de juiste orthomoleculaire voedingssupplementen zal uw lichaam optimaal kunnen putten uit de noodzakelijke voedingsstoffen. Hierdoor bouwt u meer weerstand op, bent u beter beschermd tegen vrije radicalen en zal uw darmstelsel beter gaan werken en gaat uw stofwisseling omhoog. Tevens zal er een beter transport plaatsvinden naar uw organen waardoor deze beter zullen gaan functioneren met als gevolg een betere lichamelijke conditie, een betere huidstructuur, minder overgewicht en een algemeen beter welzijnsgevoel.

Wat kunnen wij voor u doen?

Graag helpen wij u met de juiste voedingsadviezen en aanvullende orthomoleculaire voedingssupplementen, tevens kunnen wij een gezondheidscheck uitvoeren om te zien waar eventuele klachten vandaan komen.

MENU