Wat is een onzuivere huid?

Een onzuivere huid is vaak het gevolg van een (hormonale)disbalans in het lichaam waarbij er te veel gif/afvalstoffen in het lichaam aanwezig zijn die niet door nier en lever verwerkt kunnen worden. Deze gif/afvalstoffen zoeken de zwakkere plekken in het lichaam op en kunnen zo aan de oppervlakte komen in de vorm van puistjes. Ook kan door verontreiniging van buitenaf een onzuivere huid ontstaan.

Wat zijn de oorzaken van een onzuivere huid?

De oorzaak van een onzuivere huid is vaak te zoeken in verkeerde voeding en leefgewoontes. Ook kan door verontreiniging van buitenaf een onzuivere huid ontstaan. Een onzuivere huid hoeft dus niet per definitie  zoals vaak gedacht een vette huid te zijn.

Hoe kunt u uw huid laten behandelen?

Allereerst is het belangrijk om uw huid te laten analyseren door middel van een huidscan en/of de oorzaak te achterhalen met de gezondheidscheck. Hierbij kunnen we in combinatie met een intakegesprek uw huidprobleem in kaart brengen en zo heel gericht een behandelplan opstellen. Bij een onzuivere huid zal met name ook  gekeken worden naar een oplossing van binnenuit om het probleem op te lossen.

Mogelijke behandel/product tips:

 

MENU