Schoonheidsspecialiste

Wanneer men praat over de schoonheidsspecialiste dan denkt men nog vaak aan verzorgende
ontspannende behandelingen. Ook het geven van make-up advies, pedicure, manicure
en het verzorgen van de wimpers ziet men als een van de taken.

De schoonheidsspecialiste anno nu

Ondanks het feit dat bovenstaande zaken nog steeds op grote schaal wordt uitgevoerd zie je steeds meer mensen, zowel vrouwen als mannen de behoefte hebben aan pure huidverbetering. Men wil graag behandelingen ondergaan die niet alleen de huid verzorgen maar juist ook verbeteren. Het verbeteren van de huid is een proces wat niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit plaatsvindt. SchoonheidsspecialisteHuidverbetering wil eigenlijk zeggen dat er op celniveau invloed kan worden uitgeoefend om deze cellen optimaal te laten functioneren. De schoonheidsspecialiste anno nu zal zich dan ook steeds meer met deze processen van anti-aging bezighouden. Steeds meer zie je dan ook een tweedeling ontstaan de schoonheidsspecialiste die nog de traditionele behandelingen geeft en de schoonheidsspecialiste die puur bezig is met huidverbetering.

Welke zaken hebben een negatieve invloed op onze huid?

Om als schoonheidsspecialiste goede resultaten te behalen is het belangrijk om te weten welke zaken een negatieve invloed hebben op onze huid. Na mate we ouder worden zullen onze cellen steeds minder gaan functioneren. Zogenaamde vrije radicalen kunnen dit verouderingsproces nog eens extra negatief beïnvloeden. Deze vrije radicalen krijgen steeds meer vrij spel bij negatieve invloeden zoals: stress, verkeerde voeding, lichaamsvreemde stoffen, roken en straling. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op onze celdeling, afweersysteem en ontgiftingssysteem en dus ook op onze huid.

Takenpakket schoonheidsspecialiste anno nu

Als schoonheidsspecialiste zoals wij dat bij Vitale Di Vita zien zullen we behalve de behandelingen voor de buitenkant van de huid, we ons ook bezig houden met voeding en levensstijl adviezen. Door uw huid goed te analyseren door middel van een professionele huidscan, waarbij u ook direct kunt meekijken naar de toestand van uw huid kunnen we samen met u een uitgekiend programma op maat samenstellen. Dit programma is er op gericht om op een natuurlijke wijze uw huid in optimale conditie te brengen en te behouden. Wij werken dus niet met cosmetische ingrepen zoals fillers, botox of andere vormen van injectables. Bij Vitale Di Vita is de schoonheidsspecialiste dus een echte specialist in schoonheid voor zowel de binnen alsook de buitenkant van uw huid.

Huidverzorging voor thuis

Voor een goede huidverzorging is het belangrijk dat u thuis ook de juiste cosmetica gebruikt. Door het ondergaan van een professionele huidscan krijgt u inzicht waar uw huid behoefte aan heeft. Deze huidscan geeft geautomatiseerd advies wat direct  gekoppeld is aan producten die geschikt zijn specifiek voor uw huid. Deze producten van Ikari voor thuisgebruik van Zwitserse makelij zijn voorzien van hoge concentraties huid verbeterende ingrediënten.

MENU