Huidverzorging

Onze huid is het grootste orgaan dat we hebben. Het is ook het orgaan dat het meest aan de buitenlucht, de zon en de wind wordt blootgesteld. Dus is een goede huidverzorging essentieel om uw huid mooi en gezond te houden. Bij Vitale di Vita weten we precies wat uw huid nodig heeft.

 Huidverzorgingsplan

huidverzorging

huidverzorging

Voor de juiste huidverzorging wordt er tijdens het intakegesprek en bijbehorende huidanalyse een voor u persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit bestaat uit een uitgekiend programma waarin we een balans weten te vinden tussen de behandelingen, de specifiek op uw huid afgestemde verzorgingsproducten en mogelijk nutraceuticals voor schoonheid van binnen uit. Deze combinatie doet wonderen voor uw huid, waardoor we een maximaal resultaat weten te behalen. Voorkomen is beter dan genezen. Begin op tijd met een goede huidverzorging waardoor uw huid krijgt wat hij of zij verdiend. Daarnaast is het voordeel dat als uw huid in goede conditie is u zich beter voelt en zelfverzekerder door het leven gaat.

 

 

Huidproblemen

Soms kan het mogelijk zijn dat een goede huidverzorging niet voldoende is. Heeft u specifieke huidproblemen dan gaan wij kijken wat hier de oorzaken van zijn. Zo kunnen allergieën, voedselintoleranties, stress e.t.c. oorzaken zijn voor mogelijke huidproblemen. Veel van deze problemen zijn door middel van een gezondheidscheck te achterhalen, maar ook kijken we naar uw voedingspatroon en levensstijl. Door deze werkwijze kunnen we adequaat reageren en zaken vroegtijdig aan het licht brengen.  In overleg met u en de uitkomsten kunnen we hierdoor een passend behandelplan opstellen wat moet leiden tot blijvend resultaat.

 

MENU