YourSkinType™ huidscan, even uniek als u!

Statistieken tonen aan dat ruim 80% van de consumenten zijn/haar huidtype totaal verkeerd inschat, met negatieve gevolgen voor uw huid. De gemiddelde consument koopt blind en denkt vaak, als het lekker ruikt en smeert dan zal de crème wel goed wezen. In klinieken voor dermatologie keert dezelfde vraag steeds weer terug: “Welke crème moet ik gebruiken?”. Het enig goede antwoord is: ” de crème die bij uw huidtype past”.

De gedachte dat de huid slechts in 4 huidtypen is in te delen is sterk gedateerd en stamt nog uit de vorige eeuw. Nog steeds spreekt men van een indeling in droge, vette, gemengde en gevoelige huid, terwijl er eindeloos meer huidtypen zijn. Zij die kampen met een gevoelige en vette huid tegelijk vinden geen geschikte producten. Anderen menen een droge huid te hebben terwijl men daaronder een perfect ge hydrateerde huid blijkt te bezitten.
Hoog tijd voor verandering!

De geheime taal van de huid wordt d.m.v. een huidscan
omgezet in een code van 15 cijfers
die uw huidtype weergeeft
en meteen gekoppeld is aan uw
oplossing op maat.

Het nut van een huidscan is duidelijk. Pas na een diagnose kan een geschikte behandeling op maat starten. Een nauwkeurig huidscan analysesysteem en een grondige kennis over de nieuwe inzichten in de huidtypologie is een must om u als klant van de juiste informatie over uw specifieke huid te kunnen voorzien.

Onze huidspecialisten kunnen met behulp van de zeer geavanceerde huidscan uw huid grondig analyseren en gecombineerd met hun en kennis en ervaring de gegevens koppelen en verwerken in ons softwaresysteem om u uiteindelijk een passende oplossing “behandeling op maat” aan te bieden.

Met ruim 300.000 verschillende huidtypen die de huidscan waarneemt, zijn we ver vooruit op de 4 typen van vroeger. Bovendien kan dit systeem de evolutie van uw huid volgen zodat u op termijn van een afwijkend huidtype naar een “normaal” gezond huidtype evolueert.

De uitzonderlijke kwaliteit van het YourSkinType™ meetsysteem is noodzakelijk omdat een juiste diagnose de basis vormt voor een juiste en doeltreffende verzorging op maat.

MENU