De RENEW lijn: vernieuwing

De RENEW lijn gebruikt stamcellen en antioxidanten om de huid te vernieuwen. Deze krijgt immers heel wat te verduren, van luchtvervuiling en temperatuurschommelingen tot wrijving en stress. De gepatenteerde plantaardige stamcellen van de RENEW lijn beschermen en herstellen de huid, zowel ’s nachts als overdag. Daarnaast zorgen ze voor een optimale vochtbalans. De RENEW lijn bevat tal van actieve ingrediënten die de huid in een optimale conditie brengen. Dagelijks gebruik van de crème die bij het huidtype past, resulteert in een stralende, soepele en zachte huid.

Van de Renew lijn heeft u slecht één referentie nodig. Dankzij uw persoonlijk programma kan hetzelfde product gebruikt worden voor gezicht, ogen, en hals.

Wat zijn stamcellen?

De plantaardige stamcellen, die in de RENEW lijn worden gebruikt, zijn een soort oercellen, die de cellen in het lichaam aansporen om hun werk goed te doen. Hun belangrijkste taak: celvernieuwing, waardoor alle organen optimaal kunnen blijven functioneren. Het gebruik van stamcellen is een belangrijk wapen in de strijd tegen huidveroudering.

Waarom cosmetica met stamcellen?

De RENEW lijn is erop gebaseerd om de cellen, gelegen in de diepere lagen van de huid, een nieuwe boost te geven. Naarmate de huid veroudert, wordt deze laag steeds dunner. De eens zo dikke en veerkrachtige huid stort als het ware in. De RENEW lijn bevat plantaardige stamcellen die:

  • de natuurlijke stamcellen in de menselijke huid activeren en beschermen
  • de aanmaak van nieuw collageen type 1 en type 3 stimuleren
  • regenererend werken
  • de gevoelige of geïrriteerde huid kalmeren
  • de natuurlijke balans van de huid herstellen
  • de huidcellen krachtig beschermen en stimuleren
  • de levensduur van de natuurlijke stamcellen in de huid verlengen
  • de gevolgen van stress en pollutie bestrijden, door hun detoxwerking en hun antioxiderende kracht
  • de huid versterken.

De actieve bestanddelen die IKARI heeft geselecteerd voor de RENEW lijn zorgen ervoor dat de stamcellen zo optimaal mogelijk functioneren. Door ze te beschermen voorkom je veroudering. Bovendien zijn ze ook in staat schade uit het verleden te herstellen (DNA repair). Het resultaat is een jongere huid met minder rimpels, meer stevigheid, een egale tint en een helderheid zoals tevoren.

De RENEW als oogverzorging

De dunne, kwetsbare huid rond de ogen is zeer gevoelig voor stress, veroudering en schadelijke effecten uit de omgeving. Daarom heeft deze beslist extra aandacht nodig. Door zijn unieke samenstelling is de RENEW lijn uiterst geschikt om de fijne lijntjes en rimpels van de oogcontour te behandelen. De stamcellen werken regenererend op deze delicate huid: ze kalmeren ze, verzachten ze en maken ze gladder. Breng rond de ogen wel slechts een zeer dunne laag aan.

Waarom RENEW als dag- én nachtverzorging?

De RENEW lijn combineert de hoge concentratie actieve ingrediënten en stamcellen voor een grondig herstel van de huid ’s nachts, met het comfort van een aangename textuur als basis voor de make-up overdag. De basisnoden van elke huid verschillen niet van overdag tot ’s nachts. Een vette huid, bijvoorbeeld, heeft een verzorging nodig die werkt op de overmatige talgproductie en die de huid zal mattifiëren, beschermen en verzachten. Deze huid heeft dat zowel overdag als ’s nachts nodig. Vandaar dat de RENEW producten zowel dag- als nachtproducten zijn.

MENU