Acoustic Wave Therapy

Acoustic Wave Therapy  kan worden ingezet bij afvallen, body-contouring, huidversteviging en anti-cellulitis. Wij kunnen deze behandelingen uitvoeren op, bijvoorbeeld, buik, billen, benen, dijen(zadeltassen) en armen.
Na enkele behandelingen met de Acoustic Wave Therapy heeft u een zichtbaar betere huidstructuur en/of een meetbaar mindere omvang. Deze Therapy gebruikt akoestische drukgolven om uw huid te verstevigen en cellulitis te behandelen. U kunt rekenen op een direct zichtbaar en/of voelbaar resultaat.

 

Waarom zijn akoestische drukgolven zo effectief bij de behandeling van cellulitis?

Door het toebrengen van akoestische drukgolven worden deze door verschillende weefseltypes geabsorbeerd waardoor er energie vrij komt. Met deze vrijgekomen energie worden er lichaamseigen processen aan het werk gezet en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam bevorderd. Akoestische drukgolven stimuleren de natuurlijke productie van elastine en collageen in uw lichaam. Elastine en collageen verstevigen uw huid, versterken uw spieren, bestrijden cellulitis, bevorderen de lymfedrainage en verbeteren de elasticiteit van uw huid.

Uw voordelen:

  • Zichtbare vermindering van cellulitis
  • Stevigere en gladdere huid
  • Afbraak van vetcellen
  • Versteviging van uw spieren
  • Verbetering van uw figuur door omtrekvermindering
  • Pijnloos en littekenvrij
  • Geen operaties
  • Geen herstelperiode na behandeling
  • Lange termijn resultaat

 

Wat is Cellulitis?

Negentig procent van de volwassen vrouwen kampt met cellulitis. Dit is onafhankelijk van ras, huidskleur, gewicht en gezondheid. Bekende cellulitis plekken zijn billen, buiten- en binnenkant van de dijen, buik en op een droge en/of slappe huid. Cellulitis komt niet door overgewicht, maar overgewicht kan cellulitis wel versterken. Zelfs slanke vrouwen kunnen last hebben van cellulitis.

Een toename van vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zorgt voor bobbelvorming door clusters verkleefde vetcellen. De celclusters onder de huid verharden door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht. Hierdoor hopen afvalstoffen, vet en vocht zich op. Zo ontstaan er bobbels en putjes in de huid.

Huidverslapping

Uw huid veroudert door het natuurlijke, biologische proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Als u ouder wordt neemt de celdeling in uw lichaam af. Hierdoor vertraagt uw natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit van uw huid.

Fibroblasten zijn de cellen die elastine en collageen maken. Bij een jonge huid worden deze cellen iedere 3 – 4 weken vernieuwd. Naarmate u ouder wordt verschuift dit naar 6 – 7 weken. Elk jaar verliest u 1% van uw natuurlijke collageen. Uw huid wordt slapper en u kunt rimpels krijgen. Tijdens de menopauze gaat dit proces drastisch sneller. Het is dus belangrijk om uw cellen te prikkelen weer collageen aan te maken. Door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren, helpt u de huid om weer zacht, stevig en veerkrachtig te worden. Daarnaast worden er hormonen geactiveerd die een positief effect hebben op het stofwisselingsproces.

De behandeling

De Acoustic Wave Therapy bestaat uit meerdere behandelingen en wordt altijd in kuurverband uitgevoerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied en het te bereiken resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig(8 tot 16). Daarnaast raden wij u aan om periodiek een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren.

Tarieven

Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI waarde en kijken wij tevens naar uw huid- en weefseltype. Ook bespreken we uw eigen wensen en doelen. Op basis hiervan en uw conditie, leeftijd en gezondheid kan er een afgestemd individueel behandelplan worden opgesteld. Wij maken aan de hand hiervan een totaalprijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend intake gesprek (inclusief figuuranalyse) kunt u bellen voor een afspraak tijdens openingstijden.

MENU