AANBIEDING: geldig tot 1-06-2018. Nu 25 % korting op behandelingen Stabiele Cavitatie voor plaatselijk vet verwijderen* inclusief: Acoustic Wave Therapy, Lymfedrainage en voedingsprogramma. 

Stabiele Cavitatie

Het bekende probleem. Sporten en gezond eten zijn niet voldoende. De probleemzones blijven, zoals buik, binnenkant dijen, lovehandles, zwembandjes en zadeltassen. Als 1e in Noord-Nederland hebben wij inmiddels al honderden tevreden klanten mogen helpen. Stabiele Cavitatie is de allernieuwste techniek en een revolutionaire, spectaculaire en veilige manier van figuurcorrectie en lichaamscontouring en laat alle andere afslankapparatuur ver achter zich. Net als bij liposuctie of liposculptuur raakt u lichaamsvet kwijt. Het verschil is echter dat u niet geopereerd wordt en dat het een natuurlijk resultaat geeft. Daarnaast geven wij u professioneel en persoonlijk advies over voeding en levensstijl waar u de rest van uw leven veel profijt van zult hebben om uw gewicht en gezondheid op niveau te behouden.

 

Het succes van Stabiele Cavitatie

Stabiele Cavitatie werkt met druk en geluidsgolven. Hierdoor ontstaan luchtbelletjes in het vocht rondom de vetcellen. Door de druk op de celwand wordt het membraan van de vetcel doorlatend. Omdat de vetcel doorlatend is, kan uw lichaam het vrijgekomen vet gemakkelijk afvoeren. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat u ontspannen op de behandelstoel ligt, terwijl de geluidsgolven uw vetcellen afbreken. U voelt niets. U kunt direct na de behandeling weer alles doen en u meet al na 10 dagen de eerste resultaten. Deze techniek is samen met professor Dr. Krieger, een arts uit Israel, ontwikkelt. Uit zijn driejarig onderzoek bleek dat Stabiele Cavitatie de enige veilige methode is om definitief af te rekenen met hardnekkige vetophopingen en op een natuurlijke manier figuurcorrectie toe te passen.

Stabiele Cavitatie is veilig

Stabiele cavitatie heeft geen bijwerkingen en is een bewezen veilige methode om plaatselijk vet te verwijderen. De inhoud van de vetcellen en de celwand worden op een natuurlijke manier door uw lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd. Met stabiele cavitatie zijn de behandelde vetcellen definitief weg en komen nooit meer terug. Wij voeren de behandelingen zeer nauwkeurig uit met onze medisch gecertificeerde apparatuur. Afhankelijk van welk deel van uw lichaam we behandelen, de hoeveelheid vet en het resultaat dat u voor ogen heeft zijn er meerdere behandelingen nodig.

Wat is het verschil tussen Stabiele Cavitatie en gewone cavitatie

Bij stabiele cavitatie wordt gewerkt met een geheel andere frequentietechniek. Deze techniek geeft optimale resultaten en is niet te vergelijken met conventionele cavitatie apparatuur. Waar andere cavitatie technieken tekort schieten omdat de vetcellen in te grote deeltjes wordt verdeeld kunnen deze niet optimaal de cel verlaten waardoor er verminderd resultaat wordt behaald en tevens veel meer behandelingen nodig zijn. De stabiele cavitatietechniek werkt wel met exact de juiste frequenties om maximale resultaten te boeken met veel minder behandelingen. In onderstaand filmpje ziet u het verschil van werking tussen stabiele cavitatie en conventionele cavitatie apparatuur. Het linker ei wordt behandeld met stabiele cavitatie en u ziet dat de eidooier doorlatend wordt in tegenstelling met het rechter ei wat met conventionele cavitatie wordt behandeld.

Stabiele cavitatie en de resultaten

J h voor

Stabiele Cavitatie voor

Jh na

Stabiele Cavitatie na

Bij vitale Di Vita wordt gewerkt met medisch gecertificeerde apparatuur uit Italie de ” Cavista Estetica”. Dit apparaat is het paradepaardje onder de cavitatie apparatuur en geeft verbluffende resultaten. Eén behandeling duurt maximaal een uur. Afhankelijk van uw situatie zijn gemiddeld tussen de 3 en 8 behandelingen noodzakelijk. Na de behandeling kunt u gewoon weer alles doen. Er zijn geen beperkingen, deze techniek heeft als voordeel ten opzichte van een chirurgische ingreep, zoals liposuctie dat niet het totale weefsel maar alleen de vetcellen worden verwijderd. Om deze vetcellen goed af te voeren en tevens uw huid te verstrakken, combineren wij deze behandeling samen met de Acoustic-Wave therapie en lymfedrainage en mogelijke voedingsadviezen. Lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, binnenkant dijen, armen en buik kunnen met deze methode perfect worden behandeld. De Stabiele Cavitatie techniek zorgt voor een natuurlijke figuurcorrectie en helpt u op een fantastische manier om uw probleemzones definitief aan te pakken.

Bekijk hier foto’s van de resultaten.

Tarieven

Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket inclusief lymphedraignage, acoustic wave therapie en voedingsadvies. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI waarde en kijken wij tevens naar uw huid en weefseltype. Ook bespreken we uw eigen wensen en doelen. Op basis hiervan en uw conditie, leeftijd en gezondheid kan er een afgestemd individueel behandelplan worden opgesteld. Wij maken aan de hand hiervan een totaalprijs. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend intake gesprek (inclusief figuuranalyse) kunt u bellen voor een afspraak tijdens openingstijden.

MENU