Tripolar Radiofrequentie

Tripolar radiofrequentie is een niet-chirurgische techniek voor huidversteviging en huidverstrakking. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan anticellulitis, huidversteviging en textuur verbetering, u voelt een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

De Tripolar techniek is bij uitstek geschikt voor het verbeteren en verstevigen van uw huid op de plaatsen waar u dit graag zou willen. Tripolar radiofrequentie geeft bijvoorbeeld zeer mooie resultaten bij hangende bovenarmen maar verhelpt ook een verslapte buik na een zwangerschap, de binnenkant van uw benen, verfraait uw decolleté en verstrakt en verstevigt de huid van uw hele gezicht.

 

Radiofrequentie is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag (de vetlaag) en in de middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. Deze collageen- en elastinevezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid. De warmte-energie zorgt voor het plaatselijk verbranden van vet en voor de aanmaak van nieuw collageen.

Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang, aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulitis.

 

Tarieven

Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI waarde en kijken wij tevens naar uw huid- en weefseltype. Ook bespreken we uw eigen wensen en doelen. Op basis hiervan en uw conditie, leeftijd en gezondheid kan er een afgestemd individueel behandelplan worden opgesteld. Wij maken aan de hand hiervan een totaalprijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend intake gesprek (inclusief figuuranalyse) kunt u bellen voor een afspraak tijdens openingstijden.

MENU